+359 884 611 599

Проекти

Жилищна сграда “LVIEW”, се състои от една жилищна секция от 16 етажа, партер с входно фоайе и два асансьора, надземни гаражи и паркоместа, сутерен с гаражи, паркоместа и мазета.

Общият брой на апартаментите в продажба е 89.

Имотите в продажба са едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти. Светлата височина на жилищните етажи е съгласно нормативите за ново строителство.

Жилищна сграда “LVIEW”, като архитектурен проект, се отличава с редица предимства – високо качество и изтънчен стил на изпълнение, ново строителство в Люлин, най-развитият и добре устроен жилищен квартал на София.

Жилищна сграда “LVIEW” предлага на своите бъдещи обитатели една нова концепция за живот – без компромиси в качеството на строителството, с усещане за стил и елегантност. Отделните апартаменти в продажба съчетават функционално разпределение и модерно изпълнение, осигуряващи комфорт, удобство и сигурност, съобразени със съвременните изисквания за качество и ниво на живот. Някой от апартаментите са разработени с големи тераси, даващи възможност за ползване на голяма площ на открито и създаването на живописни домашни градини, уединени кътчета за отдих с отлична панорама. Последните етажи на жилищна сграда “LVIEW” предлагат апартаменти с невероятна гледка към центъра на столицата, Витоша и Стара планина.

Гардения е съвременен и уютен комплекс, който разполага с 22 апартамента и студиа. Разположен е в централната част на София, в тих и спокоен квартал в близост до Централната ЖП гара и до Централната автогара. Новопостроената сграда съдържа едностайни, двустайни и тристайни апартаменти. Близо е до центъра и всички градски забележителности. Наоколо има спирки на метрото и градски транспорт.