+359 884 611 599

Новини

kak-da-izberete-idealnoto-jilishte-novo-stroitelstvo

Как да изберете идеалното жилище ново строителство?

Ако търсите ново жилище, вероятно сте се запитвали как да изберете най-добрата опция за вас и вашето семейство. Новото строителство предлага много предимства, като модерен дизайн, енергийна ефективност, гаранция и възможност за персонализация. Но как да разберете коя сграда е най-подходяща за вас?

В тази статия ще ви запознаем с един от най-иновативните и атрактивни проекти в София – сградата LVIEW, която строим в Люлин. Ще ви разкажем за предимствата на този проект, защо е добра инвестиция да закупите имот от нас и какво можете да очаквате от живота в LVIEW.

Защо LVIEW e подходяш избор?

LVIEW е сграда с уникална архитектура и визия, която се отличава от останалите сгради в квартала. Създадена е с мисъл за хората, които ценят качеството на живот, комфорта и стилната обстановка. Сградата има 12 етажа и 72 апартамента с различни размери и разпределения, които отговарят на разнообразни нужди и предпочитания. Всички апартаменти са светли, просторни и функционални, с голями прозорци и панорамна гледка към Витоша или центъра на града.

 

Сградата LVIEW е изградена с висококачествени материали и технологии, които гарантират здравина, здравословна среда и дълготрайност. Използвани са топлоизолационни системи, шумоизолационни стъкла, алуминиева дограма, блиндирани входни врати, видеодомофонна система и други. Сградата има модерен асансьор, контролиран достъп, озеленена територия и подземен паркинг.

 

Сградата LVIEW е разположена на удобно място в Люлин – близо до метростанция Западен парк, спирки на градския транспорт, магазини, заведения, училища, детски градини, паркове и спортни площадки. От тук можете лесно да стигнете до центъра на града или до други райони. Люлин е квартал с добра инфраструктура, зелени площи и спокойна атмосфера.

 

Защо да инвестирате в имот от нас?

Ако решите да закупите имот от нас, ще направите добра инвестиция за бъдещето си. Сградата LVIEW е проект на MasterConstruction – една от успешните и надеждни фирми за строителство в София. Ние имаме дългогодишен опит и репутация в сферата на жилищното строителство в София. Ние се грижим за качеството на нашите сгради, за сроковете на изпълнение и за задоволството на нашите клиенти.

Като купувач на имот от нас, вие ще се възползвате от множество предимства, като:

– Предпочитани цени и условия за плащане
– Възможност за избор на етап на завършеност – на шпакловка и замазка, на тапа или довършен до ключ
– Гаранция за качество и безпроблемно ползване
– Подкрепа от нашия екип по всякакви въпроси и проблеми

Как да се свържете с нас?

Ако сте заинтересовани от нашия проект LVIEW и искате да разгледате наличните апартаменти, можете да се свържете с нас по един от следните начини:

– Позвънете ни на телефон: +359 884 611 599
– Напишете ни имейл: sales@masterconstruction.bg

Ще се радваме да ви посрещнем и да ви покажем защо LVIEW е идеалното жилище ново строителство за вас!